Глобален ден на избори

Целта на оваа активност е да придонесе кон прославата на Глобалниот ден на избори, кој се прославува првиот четврток од

View Details

Отворен Парламент

Со намера да се одбележи „Денот на Европа-9ти мај“, Собранието на РМ или поконкретно Кабинетот на Претседателот на Собранието на

View Details