Мобилен Парламент

Општи податоци за проектотДемократијата како процес, сама по себе претставува владеење на мнозинството од народот и таа најдобро функционира кога
View Details

Патуваме во Европа

Општи податоци за проектот Потребата за реализирање на проектот ПАТУВАМЕ ВО ЕВРОПА произлегува од очигледната неможност на младата генерација, од

View Details

Адресар на НВОи

ЈАВЕН ПОВИК За здруженија на граѓани ГА МОСТ во рамките на програмата Отворени институции ќе изработи Адресар на Здруженија на
View Details

Посети на Собрание

Секоја нова генерација на гласачи е одлична можност да се воспостават силни вредносни норми за значењето на граѓанските права и

View Details

Граѓански водич низ Собрание

„Граѓански водич низ Собранието на Р.Македонија„, брошура во која се содржани работата и функционирањето на највисокиот законодавен дом, правата и

View Details