СООПШТЕНИЕ

Почитувани, поради техничка грешка името на Граѓанската асоцијација МОСТ е ставено како дел од граѓанските организации кои во текот на вчерашниот ден упатија повик за понесување политичка одговорност за бегството на Никола Груевски, односно поднесување оставки од министерот за внатрешни работи, директорот на Управата за безбедност и контраразузнавање и директорот на Агенцијата за разузнавање. Би сакале да ве известиме дека Граѓанската асоцијација МОСТ не е дел од оваа иницијатива.

 

Мисија.

МОСТ работи на поттик на граѓаните и нивно мобилизирање да ги користат своите права со цел зајакнување на демократската култура во Македонија, зголемување на демократскиот капацитет на граѓанските организации, институции и политички актери, преку создавање на одржливи партнерства.

maxresdefault
unspecified
038_IMG_6037
democracy-concept

Проекти.

Тековни проекти

Повеќе информации за ТЕКОВНИ Проекти

Реализирани проекти

Повеќе информации за РЕАЛИЗИРАНИ Проекти

2,846

Вклучени Граѓани

17

Реализирани Проекти

15

Набљудувани избори