Граѓанската асоцијација МОСТ, во партнерство со Институтот за мас медиуми и комуникации и во соработка порталот Нова ТВ во рамките на проектот “Медиа платформа за застапување”, организира серија на ...
Група граѓански организации и експерти подготвија Предлог за итни демократски реформи кои имаат цел да ги 1
The press-conference derives from the up-to-date monitoring of the pre-election period within the framework 1
On the 09 May 2016, the Citizens Association MOST has conducted its annual Assembly meeting where the 1
Во рамките на проектот „Медиа платформа за застапување“, Граѓанската асоцијација МОСТ објавува  ОГЛАС ЗА 1
With the adoption of the decision to announce the early parliamentary elections by the President of the 1
Template Settings

Color

For each color, the params below will be given default values
Blue Dark_Blue Cyan Purple Green Tomato Yellow

Body

Background Color
Text Color

Spotlight10

Background Color

Footer

Note: Layout Contact-Us is applied only for menu Contact Us and menu About Us.
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction