Граѓанската асоцијација МОСТ го одржа првиот брифинг за регионалните координатори кои ќе бидат ангажирани во рамките на проектот „Домашно набљудување на Локалните избори 2017“.  
Оваа година темата на  Меѓународниот ден на демократија – 15 септември е демократија и превенција на 1
Во организација на Граѓанска асоцијација МОСТ денес се одржа конференција на тема „ Одвојување на државата од 1
Во рамките на проектот “Патоказ кон демократски реформи”, би сакале да ве поканиме на конференцијата 1
Граѓанската асоцијација МОСТ, во партнерство со Институтот за мас медиуми и комуникации и во соработка со 1
Во рамките на проектот на „Вклучени граѓани за одговорно и транспарентно Собрание“ Граѓанската асоцијација 1
Template Settings

Color

For each color, the params below will be given default values
Blue Dark_Blue Cyan Purple Green Tomato Yellow

Body

Background Color
Text Color

Spotlight10

Background Color

Footer

Note: Layout Contact-Us is applied only for menu Contact Us and menu About Us.
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction