Повик за обуки за граѓански организации и медиуми

Во рамките на проектот Медиа платформа за застапување, МОСТ продолжува со серијата на бесплатни обуки за застапување и истражувачко новинарство, наменети за граѓански организации и медиуми (новинари).

Повикот овој пат е отворен за граѓански организации и медиуми (новинари) од Источниот плански регион.

Краен рок за пријавување е 25 Август 2017.

Повик за обука на граѓански организации и медиуми

Апликација МК

Агенда

Last modified on Wednesday, 16 August 2017 11:49
Template Settings

Color

For each color, the params below will be given default values
Blue Dark_Blue Cyan Purple Green Tomato Yellow

Body

Background Color
Text Color

Spotlight10

Background Color

Footer

Note: Layout Contact-Us is applied only for menu Contact Us and menu About Us.
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction