Конференција “Одвојување на државата од политичките партии”

Во рамките на проектот “Патоказ кон демократски реформи”, би сакале да ве поканиме на конференцијата “Одвојување на државата од политичките партии” која ќе се одржи на септември 2017 (среда), со почеток во 10:30 часот, во хотел Александар Палас.
Целта на конференцијата е да се дискутира за механизмите кои треба да придонесат кон одвојување на државата од политичките партии, особено во пресрет на тековните локални избори, вклучувајќи ги и мерките предвидени во Планот 3-6-9 за справување со овој проблем.

Воведни обраќања на конференцијата ќе имаат

- Дарко Алексов, извршен директор на Граѓанска асоцијација МОСТ

- Зоран Заев, претседател на Владата на Република Македонија

- Самуел Жбогар, шеф на Делегацијата на Европската Унија

Агенда од настанот

Last modified on Monday, 04 September 2017 13:54
Template Settings

Color

For each color, the params below will be given default values
Blue Dark_Blue Cyan Purple Green Tomato Yellow

Body

Background Color
Text Color

Spotlight10

Background Color

Footer

Note: Layout Contact-Us is applied only for menu Contact Us and menu About Us.
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction