Парламентарни избори 2016

Име на проектот: Домашно набљудување на предвремените парламентарни избори 2016 Цел на проектот: Придонес кон транспарентен изборен процес, преку непартиско
View Details

Референдум 2004

Домашно Набљудување на Референдум 2004 Финален извештај Референдум 2004   08.11.2004 Прес конференција 13:00ч ПРЕЛИМИНАРНА ИЗЈАВАСКОПЈЕ, 08.11.2004 Граѓанската асоцијација МОСТ, според извештаите
View Details

Локални избори 2005

Проектот „Домашно набљудување на локалните избори 2005“, МОСТ започна да го реализира во средината на месец јануари 2005, во рамките
View Details

Парламентарни избори 2006

Проектот „Домашно набљудување на парламентарните избори 2006“, МОСТ започна да го реализира во средината на месец април 2006, во рамките
View Details

Предвремени Парламентарни избори 2008

Проект: Домашно набљудување на Предвремени парламентарни избори 2008 Цел на проектот: Придонес кон транспарентен изборен процес, преку непартиско набљудување на сите сегменти
View Details

Претседателски и Локални Избори 2009

Проект: Домашно набљудување на Претседателските и локалните избори 2009 Изборниот процес претставува една од основните демократски вредности за функционално и плурално демократско општество.
View Details