Asociacioni qytetar MOST e mbajti brifingun e parë për koordinatorët rajonalë të cilët do të angazhohen në kuadër të projektit “Vëzhgimi vendas i Zgjedhjeve lokale 2017”.  
Këtë vit tema e Ditës ndërkombëtare të demokracisë - 15 shtator është demokracia dhe parandalimi i 1
Во организација на Граѓанска асоцијација МОСТ денес се одржа конференција на тема „ Одвојување на државата од 1
Во рамките на проектот “Патоказ кон демократски реформи”, би сакале да ве поканиме на конференцијата 1
Граѓанската асоцијација МОСТ, во партнерство со Институтот за мас медиуми и комуникации и во соработка со 1
Në kuadër të Projektit: “Qytetarë të përfshirë për një Kuvend të përgjegjshëm dhe transparent”, Asociacioni 1
Template Settings

Color

For each color, the params below will be given default values
Blue Dark_Blue Cyan Purple Green Tomato Yellow

Body

Background Color
Text Color

Spotlight10

Background Color

Footer

Note: Layout Contact-Us is applied only for menu Contact Us and menu About Us.
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction